OnMac.net: Windows XP on Intel Macs

Go Back   OnMac.net Forums > Alternative OSes on Apple Hardware > Parallels VM Workstation > Troubleshooting
 
 
  #1  
Old 4th May 2006, 01:04 AM
syclonefx syclonefx is offline
The Quiet Type
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1
Default Vista Install???

Has any one else tried to install Windows Vista? I got this error when trying to install it. I am tring to install it on an 15" MBP 1.83ghz with 1 gig of ram. I am using beta 6 of parallel workstation and this is the latest build of vista from the MSDN library. This happens at the start of the install preocess of vista.

A serious error is preventing Windows from starting correctly. To try to fix the problem insert your Windows installation disc and restart your computer. Click view System Recovery Option (Advanced) and the run Startup Repair.

If you do not have this disc, contact your system administrator or computer manufracturer for assistance.

Status 0xc0000225

Error when installing Windows Vista

Info: Windows failed to load because the firmware (BIOS) is not ACPI compatible.


Here is a screen capt of the error message.
  #2  
Old 13th June 2006, 09:59 PM
ckoerner ckoerner is offline
The Quiet Type
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 7
Default

Parallels does not yet support ACPI. Once it does you should be able to run Vista.

http://forum.parallels.com/showthrea...highlight=acpi

http://en.wikipedia.org/wiki/Acpi
  #3  
Old 3rd November 2008, 04:26 PM
abiallan abiallan is offline
The Quiet Type
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 1
Default

For further querrys just contact sarath babu +91-9944650331 xD
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 07:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.